Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: Olympus Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2997
Olympus F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 28.4
weak Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnold rent richting de bal. Woodbridge is nu in balbezit. Arnold is nu in balbezit. Arnold haalt uit met een fantastische trap. Boon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woodbridge rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Morgan probeert de bal aan de voet te houden. Woodbridge is nu in balbezit. Woodbridge passt de bal met de wreef. Arnold rent richting de bal. Arnold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Woodbridge is nu in balbezit. Leijer onderschept slim de pass. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Tana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
McManus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stuart met de inworp. Jackson controleert de bal met de borst. Jackson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leijer met een sublieme pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson speelt de bal door. Tana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tana haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Boon met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan met een snelle inworp. Woodbridge is nu in balbezit. Woodbridge draait met de bal, schiet en ... Boon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus 45%, F.C. Pelagonia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus - F.C. Pelagonia 0:0

46e minuut.
Hunter geeft een lange en hoge pass. Boškovski rent richting de bal. Boškovski passt de bal in één keer door. Arnold is nu in balbezit. Arnold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nikas met de inworp. Boškovski rent richting de bal. Boškovski speelt de bal door. Arnold is nu in balbezit. Arnold haalt uit met een fantastische trap. Boon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus 42%, F.C. Pelagonia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus - F.C. Pelagonia 0:0