Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wollongong united West Hammm
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Renaud rent richting de bal. Haugen verovert de bal door een tackle van achteren. Steele rent richting de bal. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pavlich met een sublieme pass. Bennett rent richting de bal. Black tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Black krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... McDonald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - West Hammm 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen. Copping met een sublieme pass. Gunning rent richting de bal. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gibson met een snelle inworp. Daar is Hopkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crawford de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maras probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gibson met de inworp. Klungelig pakt Hopkins de bal. Hopkins geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 34%, West Hammm 66%.
wollongong united - West Hammm 1:0

50e minuut.
Morris geeft een hoge lob. Haugen speelt de bal door. Howard speelt de bal door. Headland heeft problemen om de bal te vangen. Headland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Renaud rent richting de bal. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk passt de bal in één keer door. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kirk probeert naar een medespeler te passen. Renaud is nu in balbezit. Djublic onderschept slim de pass. Steele onderschept slim de pass. Steele geeft de bal voor. De bal raakt de paal. McDonald speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. Morris begaat een overtreding. Morris krijgt een gele kaart. Crawford raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crawford kan niet meer verder spelen. Myers komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Myers probeert de bal met de borst te controleren. Gunning is nu in balbezit. Myers onderschept slim de pass. Myers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wollongong united - West Hammm 1:1

83e minuut.
Kirk heeft problemen om de bal te vangen. Maras verovert de bal door een tackle van achteren. Maras geeft een hoge lob. Black probeert de bal met de borst te controleren. Black haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - West Hammm 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 45%, West Hammm 55%.
wollongong united - West Hammm 2:1