Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Sharks Clampdown
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Ure is nu in balbezit. Ure probeert naar een medespeler te passen. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ho is nu in balbezit. Kirkpatrick onderschept slim de pass. Kirkpatrick probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Glanville de bal. De Glanville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Sharks - Clampdown 1:0

40e minuut.
Chipperfield onderschept slim de pass. Dixon met een sublieme pass. Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Racchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Chipperfield de bal onder controle te krijgen. Dixon met een sublieme pass. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville draait met de bal, schiet en ... Broxton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Sharks 53%, Clampdown 47%.
Flagrant Sharks - Clampdown 1:0

61e minuut.
Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson probeert naar een medespeler te passen. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville haalt uit met een fantastische trap. Broxton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Sharks - Clampdown 2:0

69e minuut.
Ho rent richting de bal. De Glanville verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkpatrick rent richting de bal. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chipperfield rent richting de bal. Dixon onderschept slim de pass. Dixon met een sublieme pass. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt De Glanville de bal. Oliveira geeft een hoge lob. Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Racchi draait met de bal, schiet en ... Matthews werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Sharks - Clampdown 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Sharks 52%, Clampdown 48%.
Flagrant Sharks - Clampdown 2:1