Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooman Beans Flagrant Sharks
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hoang rent richting de bal. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson draait met de bal, schiet en ... Fyfe probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Flagrant Sharks 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Pondeljak de bal. Pondeljak passt de bal zonder na te denken. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hudson met een snelle inworp. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick geeft een hoge lob. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak draait met de bal, schiet en ... Newcombe bokst de bal weg. Fyfe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Flagrant Sharks 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murphy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson rent richting de bal. Hudson haalt uit met een fantastische trap. De Glanville maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Whitley rent richting de bal. Ure met een sublieme pass. Cooke is nu in balbezit. De Glanville verovert de bal door een tackle van achteren. De Glanville haalt uit met een fantastische trap. Newcombe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Newcombe probeert naar een medespeler te passen. Kingdon rent richting de bal. Kingdon geeft een lange en hoge pass. De Glanville springt en kopt de bal. Newcombe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 67%, Flagrant Sharks 33%.
Hooman Beans - Flagrant Sharks 0:2

48e minuut.
Ure passt de bal met de wreef. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick passt de bal met de wreef. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Huang geeft een lange en hoge pass. Hudson probeert de bal aan de voet te houden. De Glanville speelt de bal door. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick draait met de bal, schiet en ... Newcombe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ure met een sublieme pass. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony probeert naar een medespeler te passen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Perosh onderschept slim de pass. Perosh met een sublieme pass. Huang rent richting de bal. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure haalt uit met een fantastische trap. Newcombe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Perosh rent richting de bal. Perosh geeft een hoge lob. Waite heeft problemen om de bal te vangen. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. Matthews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Mahony de bal. Ure speelt de bal door. Dixon rent richting de bal. Kirkpatrick rent richting de bal. Kirkpatrick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mahony is nu in balbezit. Ure legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahony raakt geblesseerd tijdens het duel. Wirrpanda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Flagrant Sharks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 54%, Flagrant Sharks 46%.
Hooman Beans - Flagrant Sharks 1:2