Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunky Monkey Town Rough Strikers
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty geeft een lange en hoge pass. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Rough Strikers 1:0

15e minuut.
Maninga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunt passt de bal in één keer door. Widera is nu in balbezit. Widera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Upton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Groves probeert naar een medespeler te passen. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Maninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty onderschept slim de pass. Batty haalt uit met een fantastische trap. Nohra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 53%, Rough Strikers 47%.
Chunky Monkey Town - Rough Strikers 1:0

63e minuut.
Maninga verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards geeft een lange en hoge pass. Maninga met een sublieme pass. Klungelig pakt Hunt de bal. Maninga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chick met een snelle inworp. Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal zonder na te denken. Peake rent richting de bal. Peake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra passt de bal zonder na te denken. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Nohra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Groves probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Rough Strikers 2:0

77e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kennedy. Kennedy krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Groves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nohra rent richting de bal. Peake rent richting de bal. Peake haalt uit met een fantastische trap. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 62%, Rough Strikers 38%.
Chunky Monkey Town - Rough Strikers 2:0