Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Power Darwen FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Houston met een harde bal richting middenveld. Beltrame kopt de bal weg. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Whalan rent richting de bal. Whalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame onderschept slim de pass. Beltrame met een sublieme pass. Daar is Galan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Kirkpatrick de bal. Kirkpatrick probeert naar een medespeler te passen. Nicole met een sublieme pass. Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 46%, Darwen FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Power - Darwen FC 0:0

48e minuut.
Hammond is nu in balbezit. Hammond met een sublieme pass. Bate bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan schiet op doel. Friend verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bowen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltrame controleert de bal met de borst. Beltrame geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Scarparaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarparaolo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirkpatrick met de inworp. Voice geeft een lange en hoge pass. Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Beltrame rent richting de bal. Klee rent richting de bal. Beltrame onderschept slim de pass. Beltrame schiet op doel. Friend probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Power - Darwen FC 0:1

67e minuut.
Paulson geeft de bal voor. Kirkpatrick met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Colosimo de bal onder controle te krijgen. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. OConnor komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Galekovic geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klee de bal onder controle te krijgen. Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosimo is nu in balbezit. Colosimo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silvagni de bal. Silvagni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Power - Darwen FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 57%, Darwen FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Power - Darwen FC 1:1