Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team BRIGHTONS FC
wing_mirror Tactiek wider
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
70.3 gemiddelde waardering 59.8
outstanding Schieten excellent
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Odhieng probeert naar een medespeler te passen. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perdigón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lajauskas springt en kopt de bal. MacMinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Odhieng passt de bal in één keer door. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis onderschept slim de pass. Gazis haalt uit met een fantastische trap. MacMinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gazis rent richting de bal. Galindo begaat een overtreding. Gazis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guldahl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perdigón kopt de bal weg. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maduro verovert de bal door een tackle van achteren. Lajauskas rent richting de bal. Maduro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lajauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odhieng komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng geeft de bal voor. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... MacMinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:0

29e minuut.
Pełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Guardado rent richting de bal. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap. MacVanish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:1

35e minuut.
Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Nonnason geeft de bal voor. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado haalt uit met een fantastische trap. MacVanish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:2

41e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Guardado rent richting de bal. Michňa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michňa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Guardado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pełkowski met een snel genomen vrije trap. Andrew geeft de bal voor. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón haalt uit met een fantastische trap. MacMinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 25%, BRIGHTONS FC 75%.
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:2

46e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng probeert naar een medespeler te passen. Perdigón heeft problemen om de bal te vangen. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Lajauskas krijgt zijn hoofd ertegen. MacMinn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ronald bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronald met een sublieme pass. Guardado rent richting de bal. Guardado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:3

56e minuut.
Daar is Odhieng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odhieng passt de bal in één keer door. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 2:3

64e minuut.
Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Odhieng is nu in balbezit. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas schiet op doel. MacMinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quasar team - BRIGHTONS FC 3:3

71e minuut.
Gazis is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guldahl onderschept slim de pass. Guldahl schiet op doel. MacMinn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 4:3

74e minuut.
Gazis rent richting de bal. MacGuffie begaat een overtreding. Gazis raakt geblesseerd tijdens het duel. Guldahl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perdigón kopt de bal weg. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacGuffie probeert naar een medespeler te passen. Pełkowski is nu in balbezit. Lajauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lajauskas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Odhieng rent richting de bal. Odhieng probeert naar een medespeler te passen. Perdigón rent richting de bal. Perdigón geeft de bal voor. Lajauskas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 28%, BRIGHTONS FC 72%.
Quasar team - BRIGHTONS FC 4:3