Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rare Nigthingales Saxon Britons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Melville geeft een hoge lob. Eadie rent richting de bal. Eadie probeert naar een medespeler te passen. Williamson is nu in balbezit. Williamson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Archie Gemmill bereikt de bal nog maar net als eerste. Archie Gemmill passt de bal in één keer door. Evans rent richting de bal. Evans schiet op doel. Caldwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Archie Gemmill rent richting de bal. Archie Gemmill probeert naar een medespeler te passen. Evans is nu in balbezit. Evans schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
MacMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bain verovert de bal door een tackle van achteren. Bain passt de bal zonder na te denken. Williamson rent richting de bal. Williamson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 40%, Saxon Britons 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rare Nigthingales - Saxon Britons 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Williamson de bal. Archie Gemmill bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Evans onderschept slim de pass. Evans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caldwell trapt de bal weg van het doel. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexander rent richting de bal. Alexander geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
MacMillan is nu in balbezit. MacMillan speelt de bal door. Leitch is nu in balbezit. Evans onderschept slim de pass. Evans schiet op doel. Caldwell bokst de bal weg.

60e minuut.
MacKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. Archie Gemmill rent richting de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Archie Gemmill onderschept slim de pass. Archie Gemmill geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Nigthingales - Saxon Britons 1:0

64e minuut.
MacKinney is nu in balbezit. MacKinney probeert naar een medespeler te passen. MacKnight is nu in balbezit. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Leitch geeft de bal voor. Gordon probeert de bal aan de voet te houden. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans haalt uit met een fantastische trap. Caldwell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Nigthingales - Saxon Britons 2:0

87e minuut.
Klungelig pakt Duthie de bal. Williamson rent richting de bal. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson onderschept slim de pass. Williamson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 49%, Saxon Britons 51%.
Rare Nigthingales - Saxon Britons 2:0