Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: AS Cajeta Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 45852
AS Cajeta Flynet Football Club
4V3|B-L Tactiek Icarium 523Tr
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
69.8 gemiddelde waardering 68.4
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


14e minuut.
Lombaerts met een sublieme pass. Andrzejewicz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lombaerts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andrzejewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 1:0

17e minuut.
van der Ploeg bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ploeg geeft een hoge lob. Daar is Mindonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Zabidis rent richting de bal. Zabidis geeft de bal voor. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz schiet op doel. Pearce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 2:0

26e minuut.
Poveda kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Jurcic probeert naar een medespeler te passen. Korthout is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 2:1

31e minuut.
Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz geeft de bal voor. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Karaosmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabidis rent richting de bal. Zabidis schiet op doel. Pearce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 3:1

33e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een hoge lob. Korthout kopt de bal weg. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lombaerts passt de bal zonder na te denken. Franco probeert naar een medespeler te passen. Lombaerts probeert naar een medespeler te passen. Patronov geeft de bal voor. Korthout krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 45%, Flynet Football Club 55%.
AS Cajeta - Flynet Football Club 3:1

53e minuut.
Korthout controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mindonnet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zabidis kan de bal niet met de borst controleren. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. Pearce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 4:1

61e minuut.
Inworp. Nonato komt het veld opgelopen. Tomczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Karaosmanoğlu de bal. Poveda met een sublieme pass. Korthout is nu in balbezit. Korthout schiet op doel. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 4:2

76e minuut.
Inworp. Zoricich komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lombaerts geeft een hoge lob. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. Pearce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Flynet Football Club 5:2

86e minuut.
Zoricich rent richting de bal. Andrzejewicz rent richting de bal. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 46%, Flynet Football Club 54%.
AS Cajeta - Flynet Football Club 5:2