Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Musinè Real Pezzo
GT7Ulm Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
65 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


13e minuut.
Lambrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente onderschept slim de pass. Clemente passt de bal met de wreef. Albert is nu in balbezit. Albert draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ulemi geeft de bal voor. Dondini kopt de bal weg. Ulemi speelt de bal door. Maas is nu in balbezit. Maas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Adaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Potestà komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Beckham probeert naar een medespeler te passen. Raggiotto kopt de bal weg. Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck schiet op doel. Tardivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Real Pezzo 1:0

26e minuut.
Maas rent richting de bal. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iervini begaat een overtreding. Iervini krijgt een gele kaart. Raggiotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Weitoxem is nu in balbezit. Varlan onderschept slim de pass. Varlan speelt de bal door. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 51%, Real Pezzo 49%.
Celtic Musinè - Real Pezzo 1:0

55e minuut.
Clemente passt de bal in één keer door. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea passt de bal in één keer door. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa passt de bal in één keer door. Cornea is nu in balbezit. Cornea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Musinè - Real Pezzo 1:1

71e minuut.
Inworp. de Viveiroa komt het veld opgelopen. Caggegi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Caggegi passt de bal in één keer door. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Viveiroa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa met een sublieme pass. de Viveiroa is nu in balbezit. Klungelig pakt de Viveiroa de bal. de Viveiroa schiet op doel. Beckham bokst de bal weg.

75e minuut.
Caggegi passt de bal in één keer door. Varlan rent richting de bal. Varlan geeft de bal voor. de Viveiroa rent richting de bal. de Viveiroa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Espinosa passt de bal met de wreef. Caggegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggegi passt de bal in één keer door. Cornea is nu in balbezit. Cornea schiet op doel. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Maas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iervini. Maas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raggiotto met een snel genomen vrije trap. Woyzeck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 43%, Real Pezzo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Musinè - Real Pezzo 1:1