Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: The Masterplan
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37607
Atletico Fenice uominietopi
Flor Tactiek CINQUE bis
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
71.2 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


34e minuut.
Braicovich verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Nero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aruni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - uominietopi 1:0

35e minuut.
Martí rent richting de bal. Dudík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martí raakt geblesseerd tijdens het duel. Krechel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Clements springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kopciński speelt de bal door. Daar is Del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Nero geeft een lange en hoge pass. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 49%, uominietopi 51%.
Atletico Fenice - uominietopi 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Uglešić kopt de bal weg. Frediani speelt de bal door. Del Nero rent richting de bal. Del Nero geeft een hoge lob. Uglešić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frediani speelt de bal door. Del Nero kan de bal niet met de borst controleren. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdinçer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopciński. Marks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcu komt het veld opgelopen. Krechel met een snel genomen vrije trap. Vermaelen is nu in balbezit. Bukowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frediani met een snelle inworp. Del Nero geeft een lange en hoge pass. Aruni maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Frediani rent richting de bal. Frediani passt de bal met de wreef. Aruni is nu in balbezit. Aruni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Araujo rent richting de bal. Dawidziuk onderschept slim de pass. Dawidziuk met een sublieme pass. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 46%, uominietopi 54%.
Atletico Fenice - uominietopi 1:0