Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! A.C. Cobra
4-3-3 Tactiek 523 bis
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Arguedas rent richting de bal. Czendej is nu in balbezit. Contu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini is nu in balbezit. Pirog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirog krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Voltolini kopt de bal weg. Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux begaat een overtreding. Voyeux krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Scarfo met een snelle inworp. Pirog is nu in balbezit. Pirog passt de bal zonder na te denken. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Voltolini met de inworp. Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirog maakt een afschuwelijke overtreding. Scarfo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Petrea geeft de bal voor. Tīklenieks probeert de bal met de borst te controleren. Buide onderschept slim de pass. Buide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 1:0

20e minuut.
Tīklenieks geeft een hoge lob. Stafiera is nu in balbezit. Patyi onderschept slim de pass. Patyi draait met de bal, schiet en ... Acıbadem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 1:1

28e minuut.
Patyi onderschept slim de pass. Stafiera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sadłowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 1:2

30e minuut.
Pirog bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirog passt de bal in één keer door. Stafiera rent richting de bal. Stafiera geeft een hoge lob. Tīklenieks geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Scarfo rent richting de bal. Czendej speelt de bal door. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide draait met de bal, schiet en ... Fronzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 2:2

40e minuut.
Micali passt de bal met de wreef. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux speelt de bal door. Buide rent richting de bal. Buide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 56%, A.C. Cobra 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 2:2

72e minuut.
Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils geeft de bal voor. Nottenkämper rent richting de bal. Patyi onderschept slim de pass. Patyi schiet op doel. Acıbadem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide onderschept slim de pass. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Czendej onderschept slim de pass. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Fronzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Patyi rent richting de bal. Scarfo is nu in balbezit. Scarfo passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. Acıbadem bokst de bal weg.

88e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nottenkämper de bal. Scarfo met een sublieme pass. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Acıbadem bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 58%, A.C. Cobra 42%.
A.C. Xadhoom! - A.C. Cobra 2:3