Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: alkmaar90 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17698
alkmaar90 Puzzonese F.C.
433ext Tactiek Temp 9-9
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
63 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


10e minuut.
Chiaretto onderschept slim de pass. Chiaretto speelt de bal door. Casamatta geeft een hoge lob. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Strejlau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pelenis met een sublieme pass. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna passt de bal in één keer door. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ceniceros kopt de bal weg. Foldyna probeert de bal met de borst te controleren. Roser geeft een hoge lob. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tkachev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ceniceros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roşu kopt de bal weg. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov draait met de bal, schiet en ... Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Foldyna passt de bal zonder na te denken. Pelenis probeert naar een medespeler te passen. Guseinov is nu in balbezit. Guseinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foldyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massi rent richting de bal. Roşu onderschept slim de pass. Roşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 68%, Puzzonese F.C. 32%.
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 0:1

48e minuut.
Mateja heeft problemen om de bal te vangen. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Radosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 0:2

53e minuut.
Foldyna passt de bal met de wreef. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 0:3

59e minuut.
Chiaretto probeert naar een medespeler te passen. Pelenis rent richting de bal. Pelenis passt de bal in één keer door. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Radosz bokst de bal weg.

78e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu geeft een lange en hoge pass. Guseinov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Roşu passt de bal in één keer door. Czyszanowski met een sublieme pass. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru schiet op doel. Strejlau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 66%, Puzzonese F.C. 34%.
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 1:3