Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: IL CAMPINO
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 28837
REAL VIACCIA meldolacity
Unlimited G Tactiek D4+E2141+2al+2A+
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Damyanov kopt de bal weg. Dot geeft een lange en hoge pass. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza onderschept slim de pass. Scorza haalt uit met een fantastische trap. Salami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Chung speelt de bal door. Tuñón met een sublieme pass. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera schiet op doel. Hasenhüttl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - meldolacity 1:0

9e minuut.
Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf passt de bal zonder na te denken. Scorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza schiet op doel. Salami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL VIACCIA - meldolacity 1:1

12e minuut.
Peretz is nu in balbezit. Peretz geeft de bal voor. Gülenay kan de bal niet met de borst controleren. Scorza is nu in balbezit. Scorza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Baselice de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sottile zal de hoekschop nemen. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - meldolacity 2:1

24e minuut.
Sion passt de bal zonder na te denken. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Duzyan met een sublieme pass. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL VIACCIA 40%, meldolacity 60%.
REAL VIACCIA - meldolacity 2:1

46e minuut.
Felletto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fangi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sion met een snelle inworp. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Hasenhüttl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - meldolacity 3:1

58e minuut.
Sottile met een snelle inworp. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan geeft een hoge lob. Fernández Cervera is nu in balbezit. Fernández Cervera schiet op doel. Hasenhüttl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fernández Cervera is nu in balbezit. Tornella rent richting de bal. Fernández Cervera onderschept slim de pass. Fernández Cervera schiet op doel. Hasenhüttl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vacher probeert naar een medespeler te passen. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile geeft de bal voor. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Hasenhüttl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Hasenhüttl speelt de bal door. Ignjovski kopt de bal weg. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov draait met de bal, schiet en ... Hasenhüttl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - meldolacity 4:1

66e minuut.
Tuñón geeft een lange en hoge pass. Damyanov kopt de bal weg. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL VIACCIA - meldolacity 5:1

80e minuut.
Dueñas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murphy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Vacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Peretz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scorza de bal. Scorza geeft een hoge lob. Salami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sion geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulf met de inworp. Felletto is nu in balbezit. Felletto schiet op doel. Salami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL VIACCIA 34%, meldolacity 66%.
REAL VIACCIA - meldolacity 5:1