Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzzonese F.C. birillo
Temp 9-9 Tactiek 4-1-2-3
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Gotelli rent richting de bal. Gotelli met een sublieme pass. Villalba speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villalba de bal onder controle te krijgen. Roşu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Viktorin geeft een hoge lob. Vlad rent richting de bal. Nachón rent richting de bal. Vlad rent richting de bal. Vlad haalt uit met een fantastische trap. Strejlau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Roşu kopt de bal weg. Novák bereikt de bal nog maar net als eerste. Novák geeft een lange en hoge pass. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roşu passt de bal zonder na te denken. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna passt de bal met de wreef. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov draait met de bal, schiet en ... Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Roşu probeert de bal aan de voet te houden. Nachón rent richting de bal. Bilotto verovert de bal door een tackle van achteren. Bilotto geeft de bal voor. Guseinov springt en kopt de bal. Tamburo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Guseinov kan de bal niet met de borst controleren. Slagle verovert de bal door een tackle van achteren. Novák is nu in balbezit. Novák geeft de bal voor. Vlad maakt een snoekduik en kopt de bal. Strejlau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 36%, birillo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzzonese F.C. - birillo 0:0

48e minuut.
Pelenis rent richting de bal. Pelenis passt de bal met de wreef. Guseinov rent richting de bal. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chinţoiu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sabbatini passt de bal zonder na te denken. Pelenis speelt de bal door. Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương geeft een hoge lob. Guseinov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Roşu rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Guseinov verovert de bal door een tackle van achteren. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Tamburo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Việt Dương geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guseinov stond buitenspel. Slagle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlad probeert de bal met de borst te controleren. Vlad haalt uit met een fantastische trap. Strejlau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gotelli met een snelle inworp. Villalba rent richting de bal. Met opzet legt Ossowski zijn tegenspeler op de grond. Ossowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Việt Dương geeft een hoge lob. Slagle heeft problemen om de bal te vangen. Guseinov rent richting de bal. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. Tamburo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - birillo 1:0

62e minuut.
Roşu rent richting de bal. Mulero Villena onderschept slim de pass. Foldyna rent richting de bal. Foldyna geeft een hoge lob. Guseinov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - birillo 2:0

65e minuut.
Novák geeft een hoge lob. Việt Dương controleert de bal met de borst. Việt Dương speelt de bal door. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Doxaras komt het veld opgelopen. Łatuszyński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chinţoiu geeft een hoge lob. Bilotto is nu in balbezit. Bilotto geeft een lange en hoge pass. Guseinov is nu in balbezit. Guseinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Guseinov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krzystek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Roşu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Spadavecchia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vlad met een sublieme pass. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba passt de bal in één keer door. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft een hoge lob. Krzystek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - birillo 2:1

83e minuut.
Mulero Villena passt de bal met de wreef. Doxaras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... Strejlau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puzzonese F.C. - birillo 2:2

86e minuut.
Pelenis heeft problemen om de bal te vangen. Pelenis probeert naar een medespeler te passen. Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Spadavecchia rent richting de bal. Spadavecchia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 39%, birillo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzzonese F.C. - birillo 2:2