Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Piazzale Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22003
Piazzale alkmaar90
Daniele 532 Tactiek 532v5@
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buza de bal. Winnits schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Winnits krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Roser met een sublieme pass. Despott rent richting de bal. Winnits verovert de bal door een tackle van achteren. Winnits geeft een hoge lob. Páncsics maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Karadağ kopt de bal weg. Karaga is nu in balbezit. Karaga passt de bal zonder na te denken. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel. Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Donisi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czyszanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cămătaru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Križić rent richting de bal. Inworp. Križić met een snelle inworp. Donisi is nu in balbezit. Donisi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - alkmaar90 1:0

34e minuut.
Križić speelt de bal door. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Donisi met een sublieme pass. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Karaga is nu in balbezit. Buza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karaga met een snel genomen vrije trap. Páncsics kan de bal niet met de borst controleren. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Despott is nu in balbezit. Despott passt de bal zonder na te denken. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru schiet op doel. Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piazzale - alkmaar90 1:1

41e minuut.
Roser rent richting de bal. Roser passt de bal met de wreef. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap. Kasiarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - alkmaar90 1:2

45e minuut.
Donisi met een sublieme pass. Križić met een sublieme pass. Donisi geeft de bal voor. Pancinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Radosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 46%, alkmaar90 54%.
Piazzale - alkmaar90 1:2

55e minuut.
Inworp. Bulteel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Roser is nu in balbezit. Kaštela verovert de bal door een tackle van achteren. Kaštela geeft een hoge lob. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel schiet op doel. Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Chiaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaretto geeft een hoge lob. Cămătaru kopt de bal weg. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Kasiarz bokst de bal weg.

70e minuut.
Winnits rent richting de bal. Roser onderschept slim de pass. Roser passt de bal zonder na te denken. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. Kasiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Anh Tiến komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Czyszanowski passt de bal zonder na te denken. Despott speelt de bal door. Cămătaru is nu in balbezit. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... Kasiarz bokst de bal weg. Cămătaru is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Winnits speelt de bal door. Pancinha rent richting de bal. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 32%, alkmaar90 68%.
Piazzale - alkmaar90 1:2