Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: Camposanto
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35238
BUFFRA TEAM Funky Boys
442 Tactiek ISABELL
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Daar is Matysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysek passt de bal met de wreef. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada geeft een lange en hoge pass. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Matai met een sublieme pass. Samedov is nu in balbezit. Samedov passt de bal in één keer door. Bilha rent richting de bal. Bilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 1:0

20e minuut.
Bilha is nu in balbezit. Ilie rent richting de bal. Bilha onderschept slim de pass. Bilha draait met de bal, schiet en ... Chmiest werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 2:0

30e minuut.
Bilha passt de bal zonder na te denken. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsävainio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Samedov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Matysek passt de bal zonder na te denken. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada passt de bal met de wreef. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 2:1

44e minuut.
da Silva met een sublieme pass. Matai geeft de bal voor. Matysek probeert de bal aan de voet te houden. Bilha is nu in balbezit. Bilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 43%, Funky Boys 57%.
BUFFRA TEAM - Funky Boys 2:1

48e minuut.
Matai verovert de bal door een tackle van achteren. Matai geeft een hoge lob. Bilha is nu in balbezit. Bilha schiet op doel. Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Moroni kopt de bal weg. Ciuciła geeft een hoge lob. Samedov kopt de bal weg. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Euell speelt de bal door. Samedov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilha de bal. Bilha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 3:1

63e minuut.
Samedov heeft problemen om de bal te vangen. Samedov geeft een lange en hoge pass. Bilha kopt de bal weg. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ... Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Moroni probeert de bal met de borst te controleren. Maisila is nu in balbezit. Moroni onderschept slim de pass. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Matysek met een snelle inworp. Heidemann is nu in balbezit. Pérez Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Taboada geeft een hoge lob. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 3:2

68e minuut.
Leige geeft een hoge lob. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft de bal voor. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Matai kopt de bal weg. Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samedov geeft de bal voor. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Çulcuoğlu rent richting de bal. Matysek begaat een overtreding. Çulcuoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Samedov wilt de vrije trap nemen. Chmiest werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Funky Boys 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 43%, Funky Boys 57%.
BUFFRA TEAM - Funky Boys 4:2