Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Sbordone League Navigli UTD
tikitaka4 Tactiek 4v12 altissimo
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.4 gemiddelde waardering 66
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Szulgo geeft een lange en hoge pass. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich rent richting de bal. Aymerich haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth bokst de bal weg. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel. Wethenorth bokst de bal weg.

13e minuut.
Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich passt de bal in één keer door. Fagas rent richting de bal. Fagas draait met de bal, schiet en ... Wethenorth probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mantineo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Novazzi met de inworp. Labanca geeft een hoge lob. Karleuša springt en kopt de bal. Barry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ponziano onderschept slim de pass. Ponziano speelt de bal door. Novazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novazzi geeft een lange en hoge pass. Krečo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 0:1

33e minuut.
Novazzi met de inworp. Labanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanca passt de bal zonder na te denken. Novazzi geeft een lange en hoge pass. Karleuša springt en kopt de bal. Barry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 0:2

34e minuut.
Szulgo passt de bal zonder na te denken. Albertini is nu in balbezit. Fagas verovert de bal door een tackle van achteren. Fagas draait met de bal, schiet en ... Wethenorth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 1:2

40e minuut.
Aymerich rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulhosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szulgo springt en kopt de bal. Wethenorth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:2

42e minuut.
Yazmacı geeft de bal voor. Szulgo kopt de bal weg. Fagas heeft problemen om de bal te vangen. Fagas haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 37%, Navigli UTD 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:2

46e minuut.
Turri komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krečo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Positano komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hornnes speelt de bal door. Novazzi rent richting de bal. Novazzi passt de bal zonder na te denken. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Wethenorth met een sublieme pass. Novazzi kopt de bal weg. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:3

60e minuut.
Inworp. Schisano komt het veld opgelopen. Ottolina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Deptuch geeft een hoge lob. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. da Copa América bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas verovert de bal door een tackle van achteren. Fagas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo komt het veld opgelopen. Baffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labanca rent richting de bal. Labanca geeft de bal voor. Positano springt en kopt de bal. Barry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
da Copa América onderschept slim de pass. da Copa América geeft de bal voor. Schisano onderschept slim de pass. Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. Positano schiet op doel. Barry bokst de bal weg.

80e minuut.
Albertini is nu in balbezit. Aymerich onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labanca. Aymerich raakt geblesseerd tijdens het duel. Aymerich wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rimolo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Baffo probeert naar een medespeler te passen. Labanca rent richting de bal. Labanca passt de bal met de wreef. Karleuša rent richting de bal. Karleuša schiet op doel. Barry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Positano is nu in balbezit. Positano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:4

88e minuut.
Novazzi rent richting de bal. Novazzi passt de bal met de wreef. Karleuša rent richting de bal. Karleuša draait met de bal, schiet en ... Barry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 58%, Navigli UTD 42%.
ASD Sbordone League - Navigli UTD 2:5