Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR tt team
W Napoli Tactiek 433 stefano
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Ban is nu in balbezit. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal met de wreef. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt Borovčanin de bal. Bastiaanse speelt de bal door. Castelvecc speelt de bal door. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ülsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - tt team 0:1

17e minuut.
Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute passt de bal zonder na te denken. Fagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Borovčanin rent richting de bal. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal zonder na te denken. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba geeft een lange en hoge pass. Bosson springt en kopt de bal. Ülsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dubilis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelvecc met de inworp. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - tt team 0:2

25e minuut.
Garaba met een sublieme pass. Löwengrip rent richting de bal. Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Ülsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dunn speelt de bal door. Gallotta geeft een hoge lob. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute onderschept slim de pass. Mamute draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 65%, tt team 35%.
S.S.C.CONDOR - tt team 0:2

46e minuut.
Comeford komt het veld opgelopen. Juhárik komt het veld opgelopen. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Čmeral komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mairata Gual geeft een hoge lob. Inworp. Castelvecc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Falco met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos begaat een overtreding. Nanopoulos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bosson heeft problemen om de bal te vangen. Garaba rent richting de bal. Čmeral onderschept slim de pass. Bosson onderschept slim de pass. Bosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bastiaanse de bal onder controle te krijgen. Fagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagnani geeft een lange en hoge pass. Juhárik rent richting de bal. Juhárik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Čmeral is nu in balbezit. Čmeral geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garaba met de inworp. Ban geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Juhárik geeft een hoge lob. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamute is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Lenac komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Castelvecc met de inworp. Ban is nu in balbezit. Valenzuela begaat een overtreding. Ban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ban komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 65%, tt team 35%.
S.S.C.CONDOR - tt team 0:2