Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salentina F.C. S.S.C.CONDOR
5DEF ALAD Tactiek W Napoli
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.8 gemiddelde waardering 67.3
good Schieten outstanding
good Passen outstanding
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Sciarra passt de bal met de wreef. Appello rent richting de bal. Appello passt de bal met de wreef. Juhárik heeft problemen om de bal te vangen. Juhárik draait met de bal, schiet en ... Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz geeft de bal voor. Juhárik rent richting de bal. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Pikul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Appello heeft problemen om de bal te vangen. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Appello. Juhárik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunn wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Borovčanin de bal onder controle te krijgen. Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta passt de bal zonder na te denken. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela speelt de bal door. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Borovčanin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dunn de bal. Dunn passt de bal zonder na te denken. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Leijh de bal onder controle te krijgen. Valenzuela speelt de bal door. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik schiet op doel. Pikul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:1

29e minuut.
Gallotta probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Dunn met een sublieme pass. Gallotta probeert naar een medespeler te passen. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Borovčanin is nu in balbezit. Acciarri is nu in balbezit. Acciarri geeft een hoge lob. Sciarra rent richting de bal. Sciarra draait met de bal, schiet en ... Ülsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Borovčanin passt de bal zonder na te denken. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela geeft de bal voor. Klungelig pakt Juhárik de bal. Juhárik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comeford komt het veld opgelopen. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Mamute komt het veld opgelopen. Valenzuela met een snelle inworp. Dunn geeft een lange en hoge pass. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 62%, S.S.C.CONDOR 38%.
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:2

47e minuut.
Bätzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salati speelt de bal door. Klungelig pakt Bätzel de bal. Bätzel geeft de bal voor. Valerio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Juhárik is nu in balbezit. Valenzuela rent richting de bal. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Pikul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mairata Gual passt de bal met de wreef. Nanopoulos rent richting de bal. Nanopoulos geeft de bal voor. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een hoge lob. Acciarri heeft problemen om de bal te vangen. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. Pikul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Dunn speelt de bal door. Nanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos geeft een hoge lob. Mamute maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Lenac komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nanopoulos passt de bal met de wreef. Dunn met een sublieme pass. Valenzuela speelt de bal door. Lenac is nu in balbezit. Lenac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Lenac rent richting de bal. Lenac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Mamute is nu in balbezit. Paulli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulli krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smart komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Targosz rent richting de bal. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart passt de bal met de wreef. Lenac rent richting de bal. Lenac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leijh heeft problemen om de bal te vangen. Lenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenac haalt uit met een fantastische trap. Pikul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:3

83e minuut.
Comeford geeft de bal voor. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute onderschept slim de pass. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart met een sublieme pass. Lenac is nu in balbezit. Lenac haalt uit met een fantastische trap. Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 55%, S.S.C.CONDOR 45%.
Salentina F.C. - S.S.C.CONDOR 0:4