Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Pete SC Froosim
wingbacks Tactiek 2022_5-3-2L-WB2
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
72.8 gemiddelde waardering 80.9
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševela verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Toffoli bokst de bal weg.

6e minuut.
Zębicki met een sublieme pass. Boeru is nu in balbezit. Boeru passt de bal met de wreef. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Buitenspel voor Kożusznik. Goede buitenspelval van de verdediging. Eftene maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - SC Froosim 1:0

9e minuut.
Nadal Martorell passt de bal met de wreef. Badalo rent richting de bal. Podgórny rent richting de bal. Podgórny geeft een hoge lob. van Gaal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell is nu in balbezit. Negură verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadal Martorell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Pete - SC Froosim 1:1

18e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo geeft een hoge lob. Vascu kopt de bal weg. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Toffoli bokst de bal weg. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nadal Martorell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Negură probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal in één keer door. Bogarde rent richting de bal. Bogarde haalt uit met een fantastische trap. Toffoli bokst de bal weg. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - SC Froosim 1:2

43e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Badalo geeft een hoge lob. Vascu kopt de bal weg. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 52%, SC Froosim 48%.
Little Pete - SC Froosim 1:2

58e minuut.
Goossens passt de bal in één keer door. Vascu rent richting de bal. Ševela rent richting de bal. Vascu onderschept slim de pass. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Ševela onderschept slim de pass. Ševela geeft de bal voor. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Engel komt het veld opgelopen. Koopman komt het veld opgelopen. Kuwas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Toledo geeft de bal voor. Vascu rent richting de bal. Met opzet legt Kuwas zijn tegenspeler op de grond. Kuwas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Vascu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kożusznik kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - SC Froosim 1:3

80e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševela onderschept slim de pass. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Goossens passt de bal met de wreef. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde met een sublieme pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Badalo verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo geeft een lange en hoge pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - SC Froosim 1:4

88e minuut.
Boeru passt de bal in één keer door. Eftene speelt de bal door. Podgórny speelt de bal door. Koopman rent richting de bal. Koopman draait met de bal, schiet en ... Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kuwas rent richting de bal. Kuwas met een sublieme pass. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny geeft een lange en hoge pass. Koopman is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 47%, SC Froosim 53%.
Little Pete - SC Froosim 1:4