Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magical team 311
beker2 Tactiek LR TEST
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
dos Bastos met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Appelman probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft een hoge lob. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
dos Bastos met een sublieme pass. Appelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Neneman bokst de bal weg.

24e minuut.
Verhoeven passt de bal zonder na te denken. Horovăţ rent richting de bal. van Breda Kolff bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rijsbergen speelt de bal door. Verhoeven met een sublieme pass. Bannink met een sublieme pass. Rijsbergen is nu in balbezit. Rijsbergen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 61%, 311 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magical team - 311 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bannink de bal. Blanca speelt de bal door. dos Bastos geeft een lange en hoge pass. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Neneman bokst de bal weg.

54e minuut.
dos Bastos heeft problemen om de bal te vangen. dos Bastos geeft de bal voor. Araujo geeft de bal voor. Hunlu krijgt zijn hoofd ertegen. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - 311 1:0

57e minuut.
Verhoeven geeft de bal voor. van Hooijdonk springt en kopt de bal. Kljajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weißbach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
magical team - 311 1:1

75e minuut.
van Breda Kolff kopt de bal weg. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven geeft een hoge lob. van Hooijdonk springt en kopt de bal. Kljajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Appelman verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsbergen rent richting de bal. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rijsbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsbergen passt de bal in één keer door. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Kljajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 59%, 311 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magical team - 311 1:1