Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best Millwall
Fc Best Tactiek vdt
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Angelov springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Zeegelaar de bal onder controle te krijgen. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ... van Emmerik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Candela probeert naar een medespeler te passen. Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal in één keer door. Sotero is nu in balbezit. Sotero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kaszowski trapt de bal weg. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela probeert naar een medespeler te passen. Angelov heeft problemen om de bal te vangen. Angelov draait met de bal, schiet en ... van Emmerik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeegelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kimmel is nu in balbezit. Kimmel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heuvel de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. van Emmerik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angelov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciskowski neemt de hoekschop. Egger maakt een snoekduik en kopt de bal. van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov schiet op doel. van Emmerik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:1

28e minuut.
Waterreus probeert naar een medespeler te passen. Assis probeert naar een medespeler te passen. Ciskowski speelt de bal door. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cordero passt de bal in één keer door. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela passt de bal met de wreef. Angelov is nu in balbezit. Angelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:2

33e minuut.
Ciskowski met een sublieme pass. Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal zonder na te denken. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski rent richting de bal. Reijners rent richting de bal. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Candela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero passt de bal in één keer door. Angelov rent richting de bal. Angelov haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik bokst de bal weg. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 65%, Millwall 35%.
FC Best - Millwall 0:2

46e minuut.
Schenone komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Candela met een sublieme pass. Cordero probeert de bal met de borst te controleren. Reijners geeft een lange en hoge pass. Ciskowski geeft een hoge lob. Cordero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van den Bergh komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Helbling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal met de wreef. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Helbling bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbling geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reijners de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:3

55e minuut.
Jonker komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Candela speelt de bal door. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijners bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choluj komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone geeft een lange en hoge pass. Daar is Zeegelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelov rent richting de bal. Angelov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis met een sublieme pass. Choluj met een sublieme pass. Sotero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 1:3

79e minuut.
Schenone heeft problemen om de bal te vangen. Schenone met een sublieme pass. Zeegelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov verovert de bal door een tackle van achteren. Angelov draait met de bal, schiet en ... van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Candela kopt de bal weg. Schenone met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Heuvel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kimmel speelt de bal door. Cordero rent richting de bal. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Angelov rent richting de bal. Angelov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 82%, Millwall 18%.
FC Best - Millwall 1:3