Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Bellies FC Berend Botje
mooi Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
41 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger onderschept slim de pass. Jordaan is nu in balbezit. van Gorp rent richting de bal. van Gorp geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Goudopoulos kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ... Harda bokst de bal weg. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:1

14e minuut.
Jordaan met een sublieme pass. van Nederland rent richting de bal. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara schiet op doel. Harda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Schmidt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:2

17e minuut.
van Gorp heeft problemen om de bal te vangen. Burger geeft een lange en hoge pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okpara kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:3

24e minuut.
Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Geertruida rent richting de bal. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
van Gorp rent richting de bal. Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Teze passt de bal zonder na te denken. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Okpara rent richting de bal. Fuzileiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robert. Robert krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cillessen geeft de bal voor. Robert kopt de bal weg. Jordaan is nu in balbezit. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Perra geeft de bal voor. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp passt de bal met de wreef. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger geeft een lange en hoge pass. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 48%, FC Berend Botje 52%.
The Bellies - FC Berend Botje 0:3

46e minuut.
Borbolis komt het veld opgelopen. Bonet komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordaan onderschept slim de pass. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas draait met de bal, schiet en ... Harda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:4

48e minuut.
Okpara speelt de bal door. Cillessen kan de bal niet met de borst controleren. Cillessen geeft de bal voor. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:5

53e minuut.
Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro met een sublieme pass. Džumhur rent richting de bal. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Harda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schmidt. Cillessen raakt geblesseerd tijdens het duel. Burger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Džumhur kopt de bal weg. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas haalt uit met een fantastische trap. Harda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okpara is nu in balbezit. Bonet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okpara raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fofana neemt zijn aanloop. Harda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:6

74e minuut.
van Gorp met een snelle inworp. Cillessen geeft een hoge lob. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Harda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:7

77e minuut.
Wessels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geertruida de bal. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara onderschept slim de pass. Okpara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okpara geeft een hoge lob. Fofana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:8

83e minuut.
Godoy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Džumhur rent richting de bal. Klungelig pakt Džumhur de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Harda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC Berend Botje 0:9

87e minuut.
van Gorp passt de bal zonder na te denken. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een lange en hoge pass. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro geeft de bal voor. Harda met een sublieme pass. Fuzileiro is nu in balbezit. Fuzileiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 62%, FC Berend Botje 38%.
The Bellies - FC Berend Botje 0:9