Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WDZ Bocholtz Bottle Dino
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Lankhaar geeft een lange en hoge pass. Koevermans probeert naar een medespeler te passen. van Dieren probeert de bal met de borst te controleren. van Dieren geeft een lange en hoge pass. Waterreus springt en kopt de bal. Koevermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Pinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaay verovert de bal door een tackle van achteren. Makaay probeert naar een medespeler te passen. Voorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Waterreus passt de bal zonder na te denken. Voorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Poels zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Poels moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Poels schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Daar is Voorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waterreus rent richting de bal. Eiting verovert de bal door een tackle van achteren. Voorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorn draait met de bal, schiet en ... Koevermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Makaay onderschept slim de pass. Makaay geeft de bal voor. Waterreus kopt de bal weg. Voorn is nu in balbezit. Voorn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:1

30e minuut.
Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers passt de bal in één keer door. Hollander heeft problemen om de bal te vangen. Groeneveld onderschept slim de pass. Groeneveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Valk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk geeft een lange en hoge pass. Waterreus rent richting de bal. Waterreus haalt uit met een fantastische trap. Koevermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:2

43e minuut.
Inworp. Lankhaar met een snelle inworp. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorn onderschept slim de pass. Voorn haalt uit met een fantastische trap. Koevermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 63%, Bottle Dino 37%.
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Koppers de bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makaay. Cabral raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabral kan niet meer verder spelen. Pot komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valk is nu in balbezit. Valk speelt de bal door. Eiting met een sublieme pass. Lankhaar rent richting de bal. Lankhaar schiet op doel. Koevermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel geeft de bal voor. Waterreus rent richting de bal. Waterreus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:3

72e minuut.
Pot bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorn verovert de bal door een tackle van achteren. Eiting begaat een overtreding. Voorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Makaay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:4

74e minuut.
Overmars rent richting de bal. Overmars geeft een lange en hoge pass. Eiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiting geeft de bal voor. Groeneveld springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Eiting probeert naar een medespeler te passen. Overmars bereikt de bal nog maar net als eerste. Overmars geeft een hoge lob. Waterreus bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterreus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 54%, Bottle Dino 46%.
WDZ Bocholtz - Bottle Dino 0:4