Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoggs FC Sjurk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Daar is Boerebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Oostveen rent richting de bal. Boerebach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boerebach krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Boom kopt de bal weg. Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ... Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Berden is nu in balbezit. Kerk onderschept slim de pass. Kerk met een sublieme pass. Metgod rent richting de bal. Metgod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Buter bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen begaat een overtreding. Buter raakt geblesseerd tijdens het duel. Buter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Oostveen is nu in balbezit. Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

39e minuut.
van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ooijen met een sublieme pass. Warmerdam is nu in balbezit. van de Streek rent richting de bal. van de Streek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoggs - FC Sjurk 1:0

40e minuut.
van Veen heeft problemen om de bal te vangen. Metgod rent richting de bal. Akkersdijk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akkersdijk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
van Ooijen passt de bal in één keer door. Kerk rent richting de bal. van de Streek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerk verovert de bal door een tackle van achteren. Kerk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoggs 61%, FC Sjurk 39%.
Hoggs - FC Sjurk 1:0

55e minuut.
Boom onderschept slim de pass. Boerebach rent richting de bal. Vroon begaat een overtreding. Vroon krijgt een gele kaart.

64e minuut.
van Ooijen probeert naar een medespeler te passen. Boom rent richting de bal. Metgod rent richting de bal. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kerk speelt de bal door. Boom rent richting de bal. Vroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom is nu in balbezit. Boom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hoggs - FC Sjurk 1:1

78e minuut.
Buter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haye met een snelle inworp. Akkersdijk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert van Veen de bal onder controle te krijgen. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Veen rent richting de bal. van Veen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Duindam is nu in balbezit. van Ooijen rent richting de bal. Duindam begaat een overtreding. van Ooijen raakt geblesseerd tijdens het duel. van Ooijen met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
van Ooijen passt de bal met de wreef. Metgod bereikt de bal nog maar net als eerste. Metgod passt de bal in één keer door. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vroon verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerlach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoggs 53%, FC Sjurk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hoggs - FC Sjurk 1:1