Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agony FC Calcio Sadio
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ulderink passt de bal zonder na te denken. Daar is van Bruggen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busscher. Busscher krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruigrok zal de hoekschop nemen. Wal rent richting de bal. de Vos is nu in balbezit. de Vos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sietsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen verovert de bal door een tackle van achteren. Stoffelen passt de bal met de wreef. Roggeveen rent richting de bal. Roggeveen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ligeon speelt de bal door. van Bruggen heeft problemen om de bal te vangen. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos draait met de bal, schiet en ... de Zeeuw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 1:0

35e minuut.
Ruigrok geeft de bal voor. Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink passt de bal zonder na te denken. de Vos rent richting de bal. de Vos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Freese onderschept slim de pass. Stoffelen verovert de bal door een tackle van achteren. Stoffelen passt de bal zonder na te denken. Roggeveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
van Loenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loenhout geeft een lange en hoge pass. Clasie probeert de bal met de borst te controleren. Roggeveen onderschept slim de pass. Roggeveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agony FC - Calcio Sadio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 49%, Calcio Sadio 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agony FC - Calcio Sadio 1:1

46e minuut.
de Vos onderschept slim de pass. Ulderink onderschept slim de pass. Ulderink probeert naar een medespeler te passen. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Sietsma de bal onder controle te krijgen. Kersten is nu in balbezit. Kersten probeert naar een medespeler te passen. Roggeveen is nu in balbezit. Roggeveen haalt uit met een fantastische trap. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 45%, Calcio Sadio 55%.
Agony FC - Calcio Sadio 1:2