Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC WDZ Bocholtz
3-5-2 BENIM Tactiek 442
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten average
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Anchieta onderschept slim de pass. Anchieta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eiting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić geeft de bal voor. Koevermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terňa is nu in balbezit. Terňa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 1:0

5e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Mattheij geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ubaque met de inworp. Terňa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Olivera kopt de bal weg. Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić passt de bal met de wreef. Terňa is nu in balbezit. Terňa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Terňa rent richting de bal. Terňa speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Poels probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Migić probeert naar een medespeler te passen. Azim is nu in balbezit. Azim probeert naar een medespeler te passen. Terňa is nu in balbezit. Terňa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 2:0

19e minuut.
Anchieta kopt de bal weg. Migić speelt de bal door. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa haalt uit met een fantastische trap. Koevermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 3:0

21e minuut.
Poels verovert de bal door een tackle van achteren. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Koevermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 4:0

23e minuut.
Olivera geeft een lange en hoge pass. Poels controleert de bal met de borst. Terňa is nu in balbezit. Terňa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 5:0

23e minuut.
Stans heeft problemen om de bal te vangen. Terňa verovert de bal door een tackle van achteren. Terňa speelt de bal door. Klungelig pakt Olivera de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 6:0

26e minuut.
Azim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migić heeft problemen om de bal te vangen. Migić geeft een hoge lob. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 7:0

28e minuut.
Koppers rent richting de bal. Mare onderschept slim de pass. Mare passt de bal zonder na te denken. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Koppers de bal. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim passt de bal zonder na te denken. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Azim de bal. Azim speelt de bal door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Poels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 8:0

40e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera speelt de bal door. Terňa is nu in balbezit. Terňa haalt uit met een fantastische trap. Koevermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 9:0

42e minuut.
Eiting rent richting de bal. Eiting geeft een hoge lob. Inworp. Ubaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 10:0

44e minuut.
Poels geeft een hoge lob. Mare rent richting de bal. Mare probeert naar een medespeler te passen. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 16%, WDZ Bocholtz 84%.
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 11:0

50e minuut.
Anchieta is nu in balbezit. Anchieta speelt de bal door. Terňa is nu in balbezit. Terňa draait met de bal, schiet en ... Koevermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 12:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koevermans niet meer kan verder spelen. Adelaar komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Poels kopt de bal weg. Anchieta is nu in balbezit. Anchieta passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ubaque is nu in balbezit. Ubaque geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Meutstege de bal onder controle te krijgen. Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Migić geeft de bal voor. Anchieta rent richting de bal. Cabral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabral krijgt een gele kaart. Anchieta raakt geblesseerd tijdens het duel. Migić met een snel genomen vrije trap. Olivera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 13:0

69e minuut.
Pinas is nu in balbezit. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare speelt de bal door. Terňa is nu in balbezit. Terňa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Czpiotek met een sublieme pass. Ubaque rent richting de bal. Ubaque passt de bal zonder na te denken. Terňa rent richting de bal. Terňa draait met de bal, schiet en ... Adelaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim met een sublieme pass. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terňa rent richting de bal. Terňa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 14:0

80e minuut.
Azim is nu in balbezit. Azim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mattheij de bal. Terňa is nu in balbezit. Terňa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Migić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migić geeft een hoge lob. Daar is Terňa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Włodowski rent richting de bal. Włodowski geeft een hoge lob. Migić met een sublieme pass. Terňa rent richting de bal. Terňa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adelaar trapt de bal weg van het doel. Anchieta kopt de bal weg. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 15:0

89e minuut.
Koppers probeert naar een medespeler te passen. Migić geeft de bal voor. Poels probeert naar een medespeler te passen. Terňa rent richting de bal. Terňa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 12%, WDZ Bocholtz 88%.
YUNUSLAR FC - WDZ Bocholtz 15:0