Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bomborasclat United Zudochitakushi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Stuy is nu in balbezit. Stuy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Heus de bal. Gleenewinkel is nu in balbezit. Gleenewinkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bomborasclat United - Zudochitakushi 0:1

5e minuut.
de Heus is nu in balbezit. Kaak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaak passt de bal zonder na te denken. Gleenewinkel rent richting de bal. Gleenewinkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zitman geeft een hoge lob. Kist probeert de bal aan de voet te houden. Haenen geeft een lange en hoge pass. Burgzorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgzorg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pastoor onderschept slim de pass. Pastoor met een sublieme pass. Zitman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ... Vurens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Bosman speelt de bal door. Burgzorg rent richting de bal. Burgzorg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vurens met een sublieme pass. Gleenewinkel is nu in balbezit. Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Boschker rent richting de bal. Boschker haalt uit met een fantastische trap. van Overeem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bomborasclat United - Zudochitakushi 0:2

26e minuut.
Bosman met een sublieme pass. Thomée rent richting de bal. Thomée geeft een hoge lob. Burgzorg springt en kopt de bal. Vurens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bomborasclat United - Zudochitakushi 1:2

27e minuut.
Boschker passt de bal zonder na te denken. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stuy de bal. Stuy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gleenewinkel is nu in balbezit. Haenen is nu in balbezit. Gleenewinkel begaat een overtreding. Gleenewinkel krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Haenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaart verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschaart passt de bal zonder na te denken. Gleenewinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleenewinkel haalt uit met een fantastische trap. van Overeem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bomborasclat United 48%, Zudochitakushi 52%.
Bomborasclat United - Zudochitakushi 1:2

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krijgh trapt de bal weg. Haenen kopt de bal weg. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Boschker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gleenewinkel is nu in balbezit. Pastoor rent richting de bal. Boschker onderschept slim de pass. Boschker passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Bomborasclat United - Zudochitakushi 1:3

65e minuut.
Burgzorg passt de bal zonder na te denken. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman rent richting de bal. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bomborasclat United - Zudochitakushi 2:3

67e minuut.
Kaak passt de bal in één keer door. Gleenewinkel is nu in balbezit. Boschker is nu in balbezit. Gleenewinkel rent richting de bal. Gleenewinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Bosman de bal. Haenen rent richting de bal. Boschker is nu in balbezit. Gleenewinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleenewinkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bomborasclat United 44%, Zudochitakushi 56%.
Bomborasclat United - Zudochitakushi 2:3