Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp FC Fectio `90
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Di Ricci kopt de bal weg. Knioła rent richting de bal. Uneken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uneken krijgt een gele kaart. Knioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Di Ricci neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 1:0

5e minuut.
Furnea speelt de bal door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 2:0

7e minuut.
Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knioła de bal. Knioła schiet op doel. Wehking werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci geeft een lange en hoge pass. Jackiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Wehking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Nuninga geeft een lange en hoge pass. van Wolfswinkel met een sublieme pass. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Bachmann geeft een hoge lob. Knioła maakt een snoekduik en kopt de bal. Wehking bokst de bal weg. Paal! Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 3:0

16e minuut.
Uneken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Carucci met een snelle inworp. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wehking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 4:0

18e minuut.
Knioła haalt uit met een fantastische trap. Nuninga probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carucci zal de hoekschop nemen. Jackiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła passt de bal met de wreef. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carucci neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz geeft de bal voor. Knioła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 5:0

27e minuut.
Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. van Schijndel kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Ricci de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap. Wehking werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 6:0

28e minuut.
van Wolfswinkel passt de bal in één keer door. Bakboord probeert naar een medespeler te passen. van den Belt rent richting de bal. Jackiewicz onderschept slim de pass. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bachmann speelt de bal door. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea speelt de bal door. Knioła heeft problemen om de bal te vangen. Knioła passt de bal met de wreef. Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bakboord is nu in balbezit. Bakboord geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea met de inworp. Di Ricci geeft een lange en hoge pass. Wehking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jackiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Wehking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Carucci verovert de bal door een tackle van achteren. Carucci geeft een lange en hoge pass. Knioła heeft problemen om de bal te vangen. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wehking bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pandelescu onderschept slim de pass. Carucci is nu in balbezit. Carucci passt de bal met de wreef. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Uneken geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea met de inworp. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Post is nu in balbezit. Jackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jackiewicz schiet op doel. Nuninga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 18%, Fectio `90 82%.
The Swamp FC - Fectio `90 7:0

48e minuut.
van den Belt bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Di Ricci passt de bal met de wreef. Knioła met een sublieme pass. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuninga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Furnea geeft een hoge lob. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken probeert naar een medespeler te passen. Carucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carucci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Di Ricci geeft de bal voor. Daar is Carucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Di Ricci probeert de bal aan de voet te houden. Carucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carucci geeft een hoge lob. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Carucci probeert naar een medespeler te passen. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła met een sublieme pass. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 8:0

76e minuut.
Jackiewicz schiet op doel. Doeltrap. Wehking trapt de bal weg. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu geeft een hoge lob. Jackiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 9:0

82e minuut.
Pandelescu onderschept slim de pass. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz schiet op doel. Wehking probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 10:0

86e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal met de wreef. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel probeert naar een medespeler te passen. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann geeft een lange en hoge pass. Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Fectio `90 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 20%, Fectio `90 80%.
The Swamp FC - Fectio `90 11:0