Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roosendaal 05 DFC
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen probeert naar een medespeler te passen. Van Acker rent richting de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ... Rep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 1:0

4e minuut.
Petrusewicz geeft een hoge lob. Schweickert kopt de bal weg. Daar is Oosting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Acker rent richting de bal. Van Acker schiet op doel. Rep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Fonfara met een sublieme pass. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel. Oosting probeert de bal aan de voet te houden. Rep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Fonfara speelt de bal door. Van Acker rent richting de bal. Van Acker passt de bal in één keer door. Schweickert heeft problemen om de bal te vangen. Schweickert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fonfara speelt de bal door. Klungelig pakt Petrusewicz de bal. Petrusewicz speelt de bal door. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 2:0

17e minuut.
Fonfara met een sublieme pass. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hoever verovert de bal door een tackle van achteren. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller speelt de bal door. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Keller speelt de bal door. Schweickert heeft problemen om de bal te vangen. Schweickert speelt de bal door. Van Acker heeft problemen om de bal te vangen. Van Acker draait met de bal, schiet en ... Rep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk geeft een hoge lob. Van Acker springt en kopt de bal. Rep probeert wanhopig de bal te grijpen. Oosting onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 3:0

30e minuut.
Karsdorp probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk speelt de bal door. Schweickert rent richting de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hoever geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrusewicz met de inworp. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Oosting geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrusewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Oosting kopt de bal weg. Inworp. Petrusewicz met een snelle inworp. Van Acker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz geeft de bal voor. van Hanegem is nu in balbezit. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geelhuizen met een harde bal richting middenveld. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsdorp maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karsdorp naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 21%, DFC 79%.
Roosendaal 05 - DFC 3:0

46e minuut.
Sinteur probeert naar een medespeler te passen. Bruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Acker krijgt een gele kaart. Bruma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoever zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Nistelrooy probeert naar een medespeler te passen. Van Acker rent richting de bal. Van Acker geeft de bal voor. Rep bokst de bal weg. Schweickert rent richting de bal. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 4:0

49e minuut.
Van Acker probeert naar een medespeler te passen. van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen passt de bal met de wreef. Schweickert rent richting de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Petrusewicz speelt de bal door. Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Petrusewicz speelt de bal door. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk speelt de bal door. Schweickert rent richting de bal. Schweickert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geelhuizen met een harde bal richting middenveld. Bruma rent richting de bal. Fulczyk onderschept slim de pass. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. van Veen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Schweickert is nu in balbezit. Schweickert passt de bal in één keer door. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker draait met de bal, schiet en ... Rep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 5:0

70e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Oosting is nu in balbezit. Oosting geeft de bal voor. Minello geeft een hoge lob. Schweickert maakt een snoekduik en kopt de bal. Rep bokst de bal weg.

77e minuut.
van Nistelrooy speelt de bal door. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert passt de bal met de wreef. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. Rep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 6:0

82e minuut.
van Veen passt de bal in één keer door. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert met een sublieme pass. Van Acker rent richting de bal. Van Acker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - DFC 7:0

84e minuut.
Hoever is nu in balbezit. Schweickert verovert de bal door een tackle van achteren. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert rent richting de bal. Schweickert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Parisio kan de bal niet met de borst controleren. Parisio speelt de bal door. Petrusewicz met een sublieme pass. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 24%, DFC 76%.
Roosendaal 05 - DFC 7:0