Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winterswijk Rovers Vitesse Arnhem
Normal Tactiek Aanvallend
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Schuiteman speelt de bal door. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada met een sublieme pass. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Roeleveld heeft problemen om de bal te vangen. Flatland rent richting de bal. Flatland speelt de bal door. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:1

12e minuut.
Noppert rent richting de bal. Vámos onderschept slim de pass. Vámos probeert naar een medespeler te passen. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:2

14e minuut.
Flatland speelt de bal door. Klungelig pakt Nolano de bal. Nolano probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Noppert is nu in balbezit. Vámos onderschept slim de pass. Vámos met een sublieme pass. Nolano is nu in balbezit. Nolano draait met de bal, schiet en ... La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vámos met een sublieme pass. Nolano rent richting de bal. Nolano schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Kok de bal onder controle te krijgen. La Ling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Napier is nu in balbezit. Quesada speelt de bal door. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:3

27e minuut.
Lisień passt de bal met de wreef. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano geeft een hoge lob. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:4

30e minuut.
Quesada speelt de bal door. Vámos is nu in balbezit. van der Hart is nu in balbezit. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Nolano de bal. Vámos rent richting de bal. Nolano is nu in balbezit. Nolano schiet op doel. de Kok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winterswijk Rovers 67%, Vitesse Arnhem 33%.
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:5

48e minuut.
Napier geeft een hoge lob. Flatland kopt de bal weg. Klungelig pakt Nolano de bal. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:6

51e minuut.
Quesada speelt de bal door. van der Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata onderschept slim de pass. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. La Ling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:7

57e minuut.
Noppert kan de bal niet met de borst controleren. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Flatland verovert de bal door een tackle van achteren. Flatland speelt de bal door. van der Hart is nu in balbezit. Oğuzata onderschept slim de pass. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:8

61e minuut.
Lisień passt de bal in één keer door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland probeert naar een medespeler te passen. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Kok rent richting de bal. Nolano onderschept slim de pass. Nolano draait met de bal, schiet en ... La Ling bokst de bal weg. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:9

65e minuut.
Napier passt de bal zonder na te denken. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos passt de bal zonder na te denken. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... La Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:10

72e minuut.
Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak passt de bal met de wreef. Nolano probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
de Kok geeft een lange en hoge pass. Napier is nu in balbezit. Napier geeft een lange en hoge pass. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland met een sublieme pass. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano is nu in balbezit. Nolano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Napier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak geeft een hoge lob. Nolano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Flatland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flatland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oğuzata de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... La Ling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:11

84e minuut.
Flatland met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada speelt de bal door. Nolano is nu in balbezit. Nolano haalt uit met een fantastische trap. La Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:12

85e minuut.
van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt speelt de bal door. Daar is Kreek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Flatland kopt de bal weg. Vámos rent richting de bal. Vámos probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata heeft problemen om de bal te vangen. Oğuzata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Flatland geeft een hoge lob. Oğuzata kopt de bal weg. Schuiteman is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft de bal voor. La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Schuiteman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada speelt de bal door. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winterswijk Rovers 81%, Vitesse Arnhem 19%.
Winterswijk Rovers - Vitesse Arnhem 0:13