Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportvereniging Hoogeveen FC Sappemeer
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 30
average Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Schijvenaar controleert de bal met de borst. Popara is nu in balbezit. Popara passt de bal met de wreef. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şuşoi de bal. Şuşoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schijvenaar kopt de bal weg. Daar is Kusideł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takens is nu in balbezit. Takens met een sublieme pass. Schijvenaar geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara speelt de bal door. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... Pluijmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nicović rent richting de bal. Kruys onderschept slim de pass. Kruys met een sublieme pass. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara met een sublieme pass. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... Pluijmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Swart rent richting de bal. Hofman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieczerek wilt de vrije trap nemen. Baas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara onderschept slim de pass. Popara passt de bal in één keer door. Rusoń rent richting de bal. Rusoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rusoń is nu in balbezit. Ulderink verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şuşoi. Şuşoi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 63%, FC Sappemeer 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportvereniging Hoogeveen - FC Sappemeer 0:0

53e minuut.
Pluijmen trapt de bal weg. Popara kan de bal niet met de borst controleren. Popara passt de bal in één keer door. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Pluijmen trapt de bal weg van het doel. Popara met een sublieme pass. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pluijmen bokst de bal weg.

58e minuut.
Şuşoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trung Hồng komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng passt de bal met de wreef. Rusoń is nu in balbezit. Rusoń haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Swart kopt de bal weg. Trung Hồng rent richting de bal. van der Ven met een sublieme pass. Swart rent richting de bal. Swart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pluijmen niet meer kan verder spelen. van der Winden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 59%, FC Sappemeer 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportvereniging Hoogeveen - FC Sappemeer 0:0