Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKEA EINDHOVEN Voetbalvereniging Haaglanden
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski passt de bal met de wreef. Romaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Hollander met een snelle inworp. Trzmielewski is nu in balbezit. Dillen verovert de bal door een tackle van achteren. Dillen geeft een hoge lob. Özyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robertha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Makulec probeert de bal aan de voet te houden. Olivera is nu in balbezit. van den Ouweland begaat een overtreding. van den Ouweland krijgt een gele kaart. Olivera raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Trzmielewski passt de bal in één keer door. Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Romaszkiewicz is nu in balbezit. Romaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Voetbalvereniging Haaglanden 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 36%, Voetbalvereniging Haaglanden 64%.
IKEA EINDHOVEN - Voetbalvereniging Haaglanden 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 52%, Voetbalvereniging Haaglanden 48%.
IKEA EINDHOVEN - Voetbalvereniging Haaglanden 1:0