Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerjan FC Tricolori F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
van Bronckhorst kopt de bal weg. Reynierse is nu in balbezit. Reynierse draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert de bal aan de voet te houden. Reker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerjan FC - Tricolori F.C 0:1

22e minuut.
van Es geeft de bal voor. Menig is nu in balbezit. Menig speelt de bal door. Blokker rent richting de bal. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Reker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Lens de bal. van Kooten is nu in balbezit. van Kooten probeert naar een medespeler te passen. Dirks is nu in balbezit. Dirks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
van Houten kopt de bal weg. Inworp. Menig met de inworp. Kantelberg is nu in balbezit. Kantelberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
van Bronckhorst geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brands met een snelle inworp. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerjan FC 65%, Tricolori F.C 35%.
Gerjan FC - Tricolori F.C 0:1

57e minuut.
Schuurman rent richting de bal. Schuurman geeft een lange en hoge pass. Lens rent richting de bal. Dirks rent richting de bal. Dirks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Houten onderschept slim de pass. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon speelt de bal door. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Menig met een snelle inworp. van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Reker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerjan FC - Tricolori F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerjan FC 65%, Tricolori F.C 35%.
Gerjan FC - Tricolori F.C 0:2