Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVA Gein Quibus
Normal Tactiek 5D
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Tiendalli met een sublieme pass. van der Zeeuw rent richting de bal. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw verovert de bal door een tackle van achteren. van der Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:1

5e minuut.
Tiendalli met een snelle inworp. van der Zeeuw geeft een hoge lob. Mansveld speelt de bal door. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent geeft een hoge lob. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Angenent speelt de bal door. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg passt de bal zonder na te denken. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Straalman is nu in balbezit. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg geeft de bal voor. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Angenent de bal. Angenent probeert naar een medespeler te passen. Paauwe rent richting de bal. van der Zeeuw verovert de bal door een tackle van achteren. van der Zeeuw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:2

22e minuut.
Mansveld speelt de bal door. Angenent kopt de bal weg. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen draait met de bal, schiet en ... Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Straalman is nu in balbezit. Buitenweg verovert de bal door een tackle van achteren. Buitenweg met een sublieme pass. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Tiendalli verovert de bal door een tackle van achteren. Tiendalli geeft een hoge lob. Angenent probeert de bal met de borst te controleren. Angenent geeft de bal voor. Roelofsen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tiendalli kopt de bal weg. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 79%, Quibus 21%.
VVA Gein - Quibus 0:3

55e minuut.
Tiendalli is nu in balbezit. Tiendalli geeft de bal voor. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen verovert de bal door een tackle van achteren. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen passt de bal in één keer door. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw schiet op doel. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:4

77e minuut.
Daar is Roelofsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roelofsen passt de bal met de wreef. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw schiet op doel. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:5

80e minuut.
Tiendalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent passt de bal zonder na te denken. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
van der Lem rent richting de bal. van der Lem passt de bal met de wreef. Roelofsen is nu in balbezit. Roelofsen draait met de bal, schiet en ... Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - Quibus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 77%, Quibus 23%.
VVA Gein - Quibus 0:6