Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quibus DFC Duckstad United
5D Tactiek huehue 2.0
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Angenent verovert de bal door een tackle van achteren. Angenent met een sublieme pass. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 1:0

10e minuut.
Habers geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuijpers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ridder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ridder draait met de bal, schiet en ... Schepers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 2:0

13e minuut.
Habers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ridder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ridder draait met de bal, schiet en ... Zuiverloon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schepers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 3:0

15e minuut.
Schuiteman is nu in balbezit. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers passt de bal zonder na te denken. de Ridder is nu in balbezit. de Ridder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kuijpers geeft een lange en hoge pass. Angenent is nu in balbezit. Angenent geeft de bal voor. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 4:0

28e minuut.
Angenent is nu in balbezit. Angenent passt de bal met de wreef. Habers met een sublieme pass. de Ridder rent richting de bal. de Ridder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft een hoge lob. Roelofsen kopt de bal weg. de Ridder is nu in balbezit. de Ridder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zuiverloon speelt de bal door. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent geeft een lange en hoge pass. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Reker bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg onderschept slim de pass. Buitenweg probeert naar een medespeler te passen. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap. Schepers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 5:0

40e minuut.
Habers is nu in balbezit. Habers geeft de bal voor. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schuiteman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habers met de inworp. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent geeft een lange en hoge pass. Schepers bokst de bal weg. Roelofsen is nu in balbezit. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 31%, DFC Duckstad United 69%.
Quibus - DFC Duckstad United 6:0

49e minuut.
Buitenweg onderschept slim de pass. Buitenweg geeft de bal voor. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 7:0

53e minuut.
Angenent passt de bal met de wreef. de Ridder rent richting de bal. de Ridder passt de bal met de wreef. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers passt de bal zonder na te denken. Zuiverloon rent richting de bal. de Ridder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ridder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - DFC Duckstad United 8:0

77e minuut.
Habers passt de bal in één keer door. de Ridder rent richting de bal. de Ridder passt de bal in één keer door. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw speelt de bal door. Habers is nu in balbezit. Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Angenent passt de bal zonder na te denken. Habers rent richting de bal. Habers met een sublieme pass. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 35%, DFC Duckstad United 65%.
Quibus - DFC Duckstad United 8:0