Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lech poznan 23232 SV Escamp
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Drommel verovert de bal door een tackle van achteren. Drommel probeert naar een medespeler te passen. Lokhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkes verovert de bal door een tackle van achteren. Parkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - SV Escamp 1:0

7e minuut.
Schenk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dumfries de bal. Dumfries met een sublieme pass. Pappot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Demouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge geeft een hoge lob. Daar is Cijntje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Breij onderschept slim de pass. de Breij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Demouge met een sublieme pass. Lokhoff is nu in balbezit. Parkes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokhoff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lokhoff kan niet meer verder spelen. Kuiper komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Thijssen is nu in balbezit. Thijssen geeft de bal voor. Vrede kan de bal niet met de borst controleren. Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries haalt uit met een fantastische trap. Schreurs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Thijssen kopt de bal weg. Schenk rent richting de bal. Schenk passt de bal met de wreef. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thijssen passt de bal in één keer door. Dumfries is nu in balbezit. Vrede is nu in balbezit. Dumfries onderschept slim de pass. Dumfries haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Thijssen is nu in balbezit. Thijssen passt de bal in één keer door. Dumfries rent richting de bal. Dumfries schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vrede de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lech poznan 23232 - SV Escamp 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 56%, SV Escamp 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lech poznan 23232 - SV Escamp 1:1

52e minuut.
Demouge geeft een hoge lob. Thijssen kan de bal niet met de borst controleren. Thijssen speelt de bal door. Dumfries rent richting de bal. Dumfries haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Parkes rent richting de bal. Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkes begaat een overtreding. Parkes krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Demouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge passt de bal met de wreef. de Breij is nu in balbezit. de Breij schiet op doel. Cijntje probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - SV Escamp 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 65%, SV Escamp 35%.
lech poznan 23232 - SV Escamp 2:1