Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Oudenrijn Renum Alblas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
de Vroet bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velden is nu in balbezit. de Vroet verovert de bal door een tackle van achteren. de Vroet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Renum Alblas 0:1

23e minuut.
Lucassen met een sublieme pass. Vincken rent richting de bal. Vincken probeert naar een medespeler te passen. de Vroet rent richting de bal. de Vroet schiet op doel. Hardeveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koeman rent richting de bal. Koeman met een sublieme pass. van Mourik rent richting de bal. van Mourik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 46%, Renum Alblas 54%.
HFC Oudenrijn - Renum Alblas 0:1

49e minuut.
Rensenbrink rent richting de bal. van Mourik verovert de bal door een tackle van achteren. van Mourik speelt de bal door. Klungelig pakt Koeman de bal. Koeman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rensenbrink geeft een lange en hoge pass. Groot probeert de bal met de borst te controleren. de Vroet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vroet draait met de bal, schiet en ... Hardeveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Renum Alblas 0:2

69e minuut.
de Vroet draait met de bal, schiet en ... Hardeveld speelt de bal door. Koeman kopt de bal weg. van Mourik is nu in balbezit. van Mourik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heerings neemt de hoekschop. Pronk kopt de bal weg. Koeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koeman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 47%, Renum Alblas 53%.
HFC Oudenrijn - Renum Alblas 0:2