Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Coma Ecko Utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
van der Luer is nu in balbezit. Boers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Luer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Luer met een snel genomen vrije trap. Villerius bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
van Linge met een harde bal richting middenveld. Boers speelt de bal door. Osman heeft problemen om de bal te vangen. van Eck rent richting de bal. van Eck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Breij rent richting de bal. Thomée onderschept slim de pass. Thomée probeert naar een medespeler te passen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - Ecko Utd 0:1

39e minuut.
Uneken rent richting de bal. Uneken passt de bal zonder na te denken. van Schijndel rent richting de bal. Witteveen rent richting de bal. Witteveen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Uneken geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert van Hoogdalem de bal onder controle te krijgen. van Eck is nu in balbezit. van Eck draait met de bal, schiet en ... Osman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Coma 49%, Ecko Utd 51%.
AS Coma - Ecko Utd 0:1

55e minuut.
Boers is nu in balbezit. van Hoogdalem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck begaat een overtreding. van Eck krijgt een gele kaart.

64e minuut.
van Eck onderschept slim de pass. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoogdalem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Hoogdalem krijgt een gele kaart. Boers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barendregt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van der Wiel kopt de bal weg. Rigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is van Eck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Coma - Ecko Utd 1:1

75e minuut.
Boers is nu in balbezit. van Hoogdalem verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoogdalem probeert naar een medespeler te passen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Uneken onderschept slim de pass. Uneken geeft een hoge lob. Villerius kan de bal niet met de borst controleren. Witteveen rent richting de bal. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - Ecko Utd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Coma 38%, Ecko Utd 62%.
AS Coma - Ecko Utd 1:2