Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK White Crows Křelov Eleven United
Havran 1 Tactiek karamba
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
64.4 gemiddelde waardering 75
uitstekend Schieten briljant
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Negomireanu rent richting de bal. Sobotka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thys. Thys krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bortel met een snelle inworp. Kubatov geeft de bal voor. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:1

4e minuut.
Kolibřík passt de bal zonder na te denken. Bortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel probeert naar een medespeler te passen. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ... Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Olej probeert naar een medespeler te passen. Kubatov met een sublieme pass. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:2

9e minuut.
Bortel met een sublieme pass. Daar is Brycht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velebný verovert de bal door een tackle van achteren. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:3

11e minuut.
Kolibřík onderschept slim de pass. Kolibřík geeft een hoge lob. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:4

14e minuut.
Bortel passt de bal in één keer door. Kubatov rent richting de bal. Kubatov geeft de bal voor. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Paal! Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Jeníček passt de bal in één keer door. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šafr. Mosner raakt geblesseerd tijdens het duel. Mosner wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Jambor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bortel probeert naar een medespeler te passen. Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov speelt de bal door. Velebný is nu in balbezit. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Greve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zmyślony rent richting de bal. Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Thys de bal. Ciumak rent richting de bal. Thys verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bortel kopt de bal weg. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov passt de bal zonder na te denken. Thys is nu in balbezit. Thys haalt uit met een fantastische trap. Greve bokst de bal weg. Daar is Negomireanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:6

27e minuut.
Kvasz kopt de bal weg. Besi probeert de bal aan de voet te houden. Bortel rent richting de bal. Bortel geeft de bal voor. Velebný springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kubatov rent richting de bal. Kubatov geeft de bal voor. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys haalt uit met een fantastische trap. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:7

32e minuut.
Bråkenhielm met een sublieme pass. Daar is Bortel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortel geeft een hoge lob. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ... Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mosner speelt de bal door. Ženubil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženubil met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft de bal voor. Bråkenhielm met een sublieme pass. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negomireanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thys zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:8

42e minuut.
Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brycht. Velebný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bortel met een snel genomen vrije trap. Velebný springt en kopt de bal. Greve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 60%, Eleven United 40%.
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:9

52e minuut.
Buitenspel voor Jeníček. Goede buitenspelval van de verdediging. Kolibřík neemt vlug de vrije trap. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 0:10

61e minuut.
Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht rent richting de bal. Bortel onderschept slim de pass. Bortel haalt uit met een fantastische trap. Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bortel rent richting de bal. Bortel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråkenhielm onderschept slim de pass. Bortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel geeft een hoge lob. Velebný springt en kopt de bal. Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ženubil is nu in balbezit. Ženubil passt de bal zonder na te denken. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner schiet op doel. Jambor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 1:10

71e minuut.
Bortel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubatov met een sublieme pass. Bortel is nu in balbezit. Bortel geeft een hoge lob. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bråkenhielm neemt vlug de vrije trap. Negomireanu kopt de bal weg. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ... Greve probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 1:11

74e minuut.
Gligorjević probeert de bal aan de voet te houden. Negomireanu is nu in balbezit. Met opzet legt Ciumak zijn tegenspeler op de grond. Ciumak krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Bortel is nu in balbezit. Bortel met een sublieme pass. Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velebný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Greve met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Bortel onderschept slim de pass. Bortel geeft de bal voor. Thys springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Šafr de bal. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Thys passt de bal met de wreef. Negomireanu rent richting de bal. Ciumak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciumak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Negomireanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Negomireanu neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 1:12

86e minuut.
Bortel met de inworp. Kubatov geeft een hoge lob. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ... Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Eleven United 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 54%, Eleven United 46%.
SK White Crows Křelov - Eleven United 1:13