Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK Rakovník AC Black Roses
3-4-3 up Tactiek Cestovatel
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 68
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Klungelig pakt Altınkapı de bal. Altınkapı passt de bal in één keer door. Vasković rent richting de bal. Vasković draait met de bal, schiet en ... Arteaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:0

21e minuut.
Daar is Sędek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobrecueva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobrecueva wilt de vrije trap nemen. Kochanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Kochanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Kochanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:1

28e minuut.
Kochanowski probeert naar een medespeler te passen. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia geeft een hoge lob. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. Kochanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt Sędek de bal. Gawlik rent richting de bal. Gawlik passt de bal in één keer door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Kochanowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Guacaneme probeert naar een medespeler te passen. Chiacu rent richting de bal. Bombardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bombardi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 57%, AC Black Roses 43%.
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:2

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miedziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hùng Ngọc kopt de bal weg. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap. Arteaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

51e minuut.
D`Elia speelt de bal door. Van Dijck verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Kochanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:3

56e minuut.
Gawlik heeft problemen om de bal te vangen. Gawlik met een sublieme pass. Bombardi rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Kochanowski bokst de bal weg. Ebbinghaus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:4

61e minuut.
Van Dijck met een sublieme pass. Altınkapı rent richting de bal. Altınkapı passt de bal zonder na te denken. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Miedziński kopt de bal weg. Hùng Ngọc controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zítek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:5

64e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Guacaneme kopt de bal weg. Bombardi heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zítek kopt de bal weg. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva probeert naar een medespeler te passen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Diniz Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz Silva speelt de bal door. D`Elia probeert naar een medespeler te passen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Paisán verovert de bal door een tackle van achteren. D`Elia rent richting de bal. D`Elia met een sublieme pass. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 55%, AC Black Roses 45%.
SPARTAK Rakovník - AC Black Roses 1:5