Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13568
SK Tatra Smíchov JZD Horní Lhota
Invalidovna 001 Tactiek AWR
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Grummich speelt de bal door. Humpolec rent richting de bal. Humpolec passt de bal in één keer door. Havlovec rent richting de bal. Havlovec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Beránek met een sublieme pass. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft de bal voor. Havlovec rent richting de bal. Havlovec haalt uit met een fantastische trap. Hopfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Řízek onderschept slim de pass. Řízek geeft een hoge lob. Humpolec kopt de bal weg. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec draait met de bal, schiet en ... Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matocha verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

9e minuut.
Grummich speelt de bal door. Havlovec rent richting de bal. Humpolec rent richting de bal. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - JZD Horní Lhota 1:0

11e minuut.
Matocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uzel de bal. Uzel speelt de bal door. Havlovec rent richting de bal. Havlovec draait met de bal, schiet en ... Hopfen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - JZD Horní Lhota 2:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Havlovec stond buitenspel. Olajkár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Řízek de bal. Uzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Havlovec rent richting de bal. Matocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havlovec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Humpolec neemt zijn aanloop. Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Havlovec met een sublieme pass. Turek is nu in balbezit. Turek speelt de bal door. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Beránek met een sublieme pass. Havlovec is nu in balbezit. Pyzioł maakt een afschuwelijke overtreding. Pyzioł krijgt een gele kaart. Havlovec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beránek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Havlovec springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rylich geeft een lange en hoge pass. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Kačer rent richting de bal. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Botero geeft de bal voor. Vlček speelt de bal door. Inworp. Olajkár met de inworp. Mendrinos geeft de bal voor. Vlček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Beránek geeft een lange en hoge pass. Drewicz rent richting de bal. Grummich onderschept slim de pass. Grummich geeft een hoge lob. Havlovec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 47%, JZD Horní Lhota 53%.
SK Tatra Smíchov - JZD Horní Lhota 2:0

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Olajkár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Botero kopt de bal weg. Řízek met een sublieme pass. Uzel heeft problemen om de bal te vangen. Uzel draait met de bal, schiet en ... Vlček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Beránek passt de bal zonder na te denken. Turek heeft problemen om de bal te vangen. Turek speelt de bal door. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiník maakt een afschuwelijke overtreding. Humpolec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grummich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muto springt en kopt de bal. Hopfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grummich geeft een hoge lob. Humpolec kopt de bal weg. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pyzioł geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turek met de inworp. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Hopfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár probeert naar een medespeler te passen. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Drewicz geeft een lange en hoge pass. Janíček kopt de bal weg. Beránek geeft de bal voor. Humpolec kopt de bal weg. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - JZD Horní Lhota 3:0

89e minuut.
Grummich is nu in balbezit. Fredborg onderschept slim de pass. Fredborg probeert naar een medespeler te passen. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Vlček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 44%, JZD Horní Lhota 56%.
SK Tatra Smíchov - JZD Horní Lhota 3:0