Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41183
JZD Horní Lhota 1.SK SIGMA OLOMOUC
AWR Tactiek 003_defoutmid_2r
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Drewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin met een sublieme pass. Pelegero rent richting de bal. Botero onderschept slim de pass. Botero schiet op doel. Radzimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Pelegero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botero is nu in balbezit. Wędzyński is nu in balbezit. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cheng-Sin geeft de bal voor. Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benedettelli zal de hoekschop nemen. Tuñas is nu in balbezit. Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:1

36e minuut.
Błażejczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár begaat een overtreding. Olajkár krijgt een gele kaart. Tuñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cheng-Sin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal. Hopfen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

37e minuut.
Medel passt de bal in één keer door. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli passt de bal in één keer door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel. Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Błażejczyk probeert naar een medespeler te passen. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár geeft een hoge lob. Pelegero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 54%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 46%.
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

47e minuut.
Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas schiet op doel. Hopfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:3

49e minuut.
Fredborg rent richting de bal. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:4

76e minuut.
Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Mendoza speelt de bal door. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:5

83e minuut.
Mendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walburg. Mendrinos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olajkár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Botero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 71%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 29%.
JZD Horní Lhota - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:5