Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Who Cares? FK MB
dab too Tactiek pro beky
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
64.3 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Muñoz Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Tabanca is nu in balbezit. Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Tabanca rent richting de bal. Tabanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bogdan geeft de bal voor. Hrablo rent richting de bal. Hrablo passt de bal in één keer door. Daar is Tabanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan speelt de bal door. Muñoz Álvarez rent richting de bal. Muñoz Álvarez geeft de bal voor. Tabanca springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Răboj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kaloč speelt de bal door. Městský heeft problemen om de bal te vangen. Městský speelt de bal door. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca haalt uit met een fantastische trap. Răboj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Muñoz Álvarez rent richting de bal. Muñoz Álvarez passt de bal in één keer door. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FK MB 1:0

19e minuut.
Hrablo probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Álvarez is nu in balbezit. Muñoz Álvarez geeft de bal voor. Tabanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FK MB 2:0

28e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligiuri verovert de bal door een tackle van achteren. Caligiuri passt de bal met de wreef. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Yankilevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Muñoz Álvarez is nu in balbezit. Muñoz Álvarez geeft een hoge lob. Tabanca krijgt zijn hoofd ertegen. Răboj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

38e minuut.
Kaloč is nu in balbezit. Kaloč passt de bal in één keer door. Muñoz Álvarez is nu in balbezit. Muñoz Álvarez geeft de bal voor. Tabanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. Niţescu passt de bal zonder na te denken. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FK MB 2:1

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaloč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hrablo is nu in balbezit. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez draait met de bal, schiet en ... Răboj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alfaro stond buitenspel. Chobot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 25%, FK MB 75%.
Who Cares? - FK MB 2:1

53e minuut.
Kaloč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloč geeft de bal voor. Hrablo kopt de bal weg. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Městský probeert naar een medespeler te passen. Hrablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrablo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaloč komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chobot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noormägi. Chobot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaloč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tabanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hrablo is nu in balbezit. Budimcević begaat een overtreding. Hrablo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbieta komt het veld opgelopen. Tammleht komt het veld opgelopen. Hrablo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tabanca rent richting de bal. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Răboj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Městský onderschept slim de pass. Tabanca is nu in balbezit. Urbieta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urbieta krijgt een gele kaart. Tabanca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tortolero komt het veld opgelopen. Dreesen komt het veld opgelopen. Ignjatović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pavelka geeft de bal voor. Hrablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer begaat een overtreding. Moldenhauer krijgt een gele kaart. Hrablo raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrablo komt bij de bal en schiet. Răboj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Chobot passt de bal in één keer door. Hrablo is nu in balbezit. Jardin met een sublieme pass. Hrablo is nu in balbezit. Hrablo schiet op doel. Răboj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Tabanca kopt de bal weg. Městský rent richting de bal. Městský passt de bal met de wreef. Hrablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrablo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Městský onderschept slim de pass. Městský passt de bal in één keer door. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 30%, FK MB 70%.
Who Cares? - FK MB 2:1