Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Rakovník Parta 66
TNT2 Tactiek 4-3-3-
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.1 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Ruciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Brożyna de bal. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bonilla trapt de bal weg. Allen kopt de bal weg. Brożyna met een sublieme pass. Gakou rent richting de bal. Gakou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Daar is Ustael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożyna met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Raaflaub met de inworp. Kolaylı geeft een hoge lob. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Parta 66 0:1

30e minuut.
Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński rent richting de bal. Met opzet legt Brożyna zijn tegenspeler op de grond. Brożyna krijgt een gele kaart. Ruciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tulp komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brożyna passt de bal met de wreef. Hoddle is nu in balbezit. Brożyna probeert naar een medespeler te passen. Gakou rent richting de bal. Gakou haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Hoddle passt de bal in één keer door. Cidoncha is nu in balbezit. Gakou onderschept slim de pass. Gakou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel. Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Parta 66 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 45%, Parta 66 55%.
Royal Rakovník - Parta 66 0:2

51e minuut.
Brożyna passt de bal in één keer door. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael probeert naar een medespeler te passen. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nicoń verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hoddle onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Digiuni. Hoddle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brożyna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Allen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Gakou is nu in balbezit. Gakou geeft een lange en hoge pass. Brożyna probeert naar een medespeler te passen. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Ustael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

75e minuut.
Poziemski onderschept slim de pass. Poziemski geeft een hoge lob. Tulp is nu in balbezit. Tulp schiet op doel. Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Parta 66 0:3

79e minuut.
Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur begaat een overtreding. Tulp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tulp met een snel genomen vrije trap. Vafeas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Allen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tache. Allen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brożyna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Allen krijgt zijn hoofd ertegen. Gakou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Parta 66 1:3

88e minuut.
Cidoncha geeft de bal voor. Ruciński kopt de bal weg. Tulp is nu in balbezit. Tulp schiet op doel. Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 43%, Parta 66 57%.
Royal Rakovník - Parta 66 1:3