Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaccabiTELkunda prostesraci
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Machín is nu in balbezit. Machín geeft een lange en hoge pass. Vybouchnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 1:0

2e minuut.
Kreml rent richting de bal. Tello is nu in balbezit. Drobný bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello is nu in balbezit. Tello geeft de bal voor. Bodlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dubec rent richting de bal. Drobný verovert de bal door een tackle van achteren. Drobný passt de bal met de wreef. Tello rent richting de bal. Tello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 2:0

45e minuut.
Dubec probeert naar een medespeler te passen. Skoumal rent richting de bal. Celades legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skoumal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kreml neemt zijn aanloop. Caimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaccabiTELkunda 45%, prostesraci 55%.
MaccabiTELkunda - prostesraci 2:1

54e minuut.
Drobný is nu in balbezit. Radil rent richting de bal. Drobný bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 3:1

58e minuut.
Carrere rent richting de bal. Carrere met een sublieme pass. Daar is Dubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Viceník geeft de bal voor. Inworp. Reljić met een snelle inworp. Drobný rent richting de bal. Drobný geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Celades geeft een hoge lob. Viceník controleert de bal met de borst. Tello is nu in balbezit. Tello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 4:1

86e minuut.
Komorník met de inworp. Daar is Antonín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drobný geeft een lange en hoge pass. Tello is nu in balbezit. Tello draait met de bal, schiet en ... Bodlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viceník heeft problemen om de bal te vangen. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. Bodlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 5:1

87e minuut.
Kreml probeert naar een medespeler te passen. Skoumal is nu in balbezit. Radil onderschept slim de pass. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaccabiTELkunda - prostesraci 6:1

89e minuut.
Drobný geeft de bal voor. Komorník bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil speelt de bal door. Horský bereikt de bal nog maar net als eerste. Horský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaccabiTELkunda 32%, prostesraci 68%.
MaccabiTELkunda - prostesraci 6:1