Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autofakerovice HC JZD Fc kapr 85
útočný mrak Tactiek 442
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Mitrousis passt de bal zonder na te denken. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović geeft de bal voor. Mitrousis springt en kopt de bal. Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

5e minuut.
Vásquez kopt de bal weg. Daar is Kaucký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft de bal voor. Chatziathanasiou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kuljović met de inworp. Kašťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou onderschept slim de pass. Chatziathanasiou geeft een hoge lob. Mitrousis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kuljović geeft de bal voor. Jericho probeert de bal aan de voet te houden. Mitrousis is nu in balbezit. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Purcaru met een sublieme pass. Kuljović rent richting de bal. Kuljović geeft een lange en hoge pass. Mitrousis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 0:1

21e minuut.
Daar is Jericho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Klungelig pakt Chatziathanasiou de bal. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

27e minuut.
Párraga Ortiz is nu in balbezit. Párraga Ortiz geeft een hoge lob. Kaucký is nu in balbezit. Mitrousis onderschept slim de pass. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Hupało probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Slavboj de bal. Kölcsényi probeert naar een medespeler te passen. Kuljović probeert naar een medespeler te passen. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pořešil rent richting de bal. Pořešil speelt de bal door. Krupka probeert naar een medespeler te passen. Vinklář is nu in balbezit. Vinklář geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupka geeft een hoge lob. Vinklář rent richting de bal. Vinklář haalt uit met een fantastische trap. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:1

37e minuut.
Moráň rent richting de bal. Kölcsényi onderschept slim de pass. Kölcsényi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitrousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kašťák kopt de bal weg. Jericho heeft problemen om de bal te vangen. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 60%, Fc kapr 85 40%.
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:2

47e minuut.
Šimák verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pořešil met een snelle inworp. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis geeft de bal voor. Paal! Hupało kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:3

54e minuut.
Pořešil is nu in balbezit. Pořešil passt de bal in één keer door. Mitrousis is nu in balbezit. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft een hoge lob. Hupało bokst de bal weg. Chatziathanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:4

60e minuut.
Pořešil rent richting de bal. Pořešil geeft de bal voor. Klungelig pakt Bártů de bal. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ... Hupało bokst de bal weg.

69e minuut.
Pořešil met de inworp. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis geeft een hoge lob. Chatziathanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:5

72e minuut.
Purcaru speelt de bal door. Pořešil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pořešil probeert naar een medespeler te passen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Šimák probeert de bal aan de voet te houden. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru speelt de bal door. Kuljović is nu in balbezit. Kuljović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kuljović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kašťák de bal onder controle te krijgen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:6

81e minuut.
Chatziathanasiou onderschept slim de pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru met een sublieme pass. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 70%, Fc kapr 85 30%.
Autofakerovice HC JZD - Fc kapr 85 1:7