Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budweiser Pepsi Řidiči doktora Řeky
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Volšík rent richting de bal. Provázek rent richting de bal. Provázek speelt de bal door. Guyt is nu in balbezit. Guyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:1

7e minuut.
Provázek probeert naar een medespeler te passen. Alpini heeft problemen om de bal te vangen. Alpini speelt de bal door. Guyt rent richting de bal. Guyt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dobrotă geeft een hoge lob. Blažka kopt de bal weg. Beňačko heeft problemen om de bal te vangen. Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpini schiet op doel. Med bokst de bal weg.

14e minuut.
Dobrotă passt de bal in één keer door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Smetana de bal. Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Med trapt de bal weg. Dobrotă kopt de bal weg. Guyt rent richting de bal. Guyt schiet op doel. Med bokst de bal weg.

17e minuut.
Alpini geeft de bal voor. Blažka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Guyt rent richting de bal. Guyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kasa rent richting de bal. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă met een sublieme pass. Guyt is nu in balbezit. Guyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Smetana is nu in balbezit. Guyt is nu in balbezit. Guyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tarazona geeft de bal voor. Teodosiu kopt de bal weg. Guyt is nu in balbezit. Guyt schiet op doel. Med maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Tarazona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alpini de bal. Koubský is nu in balbezit. Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap. Med kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bordemir passt de bal zonder na te denken. Alpini is nu in balbezit. Alpini met een sublieme pass. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smetana probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bordemir zal de hoekschop nemen. Blažka probeert de bal met de borst te controleren. Med bokst de bal weg. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:2

43e minuut.
Smetana geeft de bal voor. Inworp. Bordemir met de inworp. Alpini rent richting de bal. Alpini haalt uit met een fantastische trap. Med bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budweiser Pepsi 76%, Řidiči doktora Řeky 24%.
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:2

46e minuut.
van der Vleuten komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Caprara bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprara passt de bal in één keer door. Teodosiu rent richting de bal. Guyt is nu in balbezit. Guyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Beňačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňačko passt de bal met de wreef. Šantrůček probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Guyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:3

57e minuut.
Smetana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordemir met de inworp. Alpini is nu in balbezit. Alpini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka geeft een hoge lob. van der Vleuten geeft een hoge lob. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu draait met de bal, schiet en ... Med verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Provázek passt de bal zonder na te denken. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu schiet op doel. Med maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordemir met een snelle inworp. Alpini is nu in balbezit. Alpini geeft een hoge lob. Guyt springt en kopt de bal. Med probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bordemir verovert de bal door een tackle van achteren. Bordemir geeft een lange en hoge pass. Smetana heeft problemen om de bal te vangen. Alpini rent richting de bal. Alpini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budweiser Pepsi 71%, Řidiči doktora Řeky 29%.
Budweiser Pepsi - Řidiči doktora Řeky 0:4