Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capybara Invaders Die Halbstarken
Hojicha Tactiek acht neu o
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
79.2 gemiddelde waardering 77.7
formidable Schieten incredible
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Häring heeft problemen om de bal te vangen. Häring probeert naar een medespeler te passen. Hesse geeft de bal voor. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger draait met de bal, schiet en ... Capellini bokst de bal weg.

9e minuut.
Vlahos kopt de bal weg. Rudecki kan de bal niet met de borst controleren. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 1:0

17e minuut.
Juričević probeert naar een medespeler te passen. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rudawski zijn tegenspeler op de grond. Rudawski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Juričević geeft een hoge lob. Rudawski heeft problemen om de bal te vangen. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Capellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 1:1

19e minuut.
Rubbert kopt de bal weg. Hesse is nu in balbezit. Hesse passt de bal zonder na te denken. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring schiet op doel. Capellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oberberger rent richting de bal. Oberberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 1:2

21e minuut.
Capellini met een sublieme pass. Herbet kopt de bal weg. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk geeft een hoge lob. Vlahos springt en kopt de bal. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert is nu in balbezit. Met opzet legt Vlahos zijn tegenspeler op de grond. Vlahos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hesse de bal. Hesse passt de bal zonder na te denken. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring haalt uit met een fantastische trap. Capellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zavala speelt de bal door. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk geeft de bal voor. Duddy krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 2:2

40e minuut.
Rudawski met een sublieme pass. Minh Thắng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hesse. Hesse krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 49%, Die Halbstarken 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capybara Invaders - Die Halbstarken 2:2

49e minuut.
Lénárt met een sublieme pass. Juričević heeft problemen om de bal te vangen. Juričević probeert naar een medespeler te passen. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring haalt uit met een fantastische trap. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rubbert passt de bal in één keer door. Hägerbäumer met een sublieme pass. Nutz probeert naar een medespeler te passen. Hesse geeft een lange en hoge pass. Häring krijgt zijn hoofd ertegen. Capellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Nutz met een sublieme pass. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse passt de bal in één keer door. Rubbert rent richting de bal. Rubbert geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 2:3

68e minuut.
Hesse speelt de bal door. Klungelig pakt Oberberger de bal. Lenkiewicz begaat een overtreding. Oberberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hesse neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Capellini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Häring rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - Die Halbstarken 2:4

82e minuut.
Duddy rent richting de bal. Rudecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duddy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blind met een snel genomen vrije trap. Kondraciuk kopt de bal weg. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duddy rent richting de bal. Duddy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nutz kopt de bal weg. Hesse met een sublieme pass. Oberberger rent richting de bal. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Rubbert onderschept slim de pass. Rubbert probeert naar een medespeler te passen. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 64%, Die Halbstarken 36%.
Capybara Invaders - Die Halbstarken 2:4